Home Forums Prusa i3 General Strange sliced layer, hided, missing, shifted?

This topic contains 3 replies, has 1 voice, and was last updated by  nimio 10 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4925

    nimio
    Participant

    Hi,

    I’m trying to print a .stl but when i try to slice with Slic3r Prusa Edition from Repetier-Host (OSX last version) always make a strange layer in the same place, in the preview and in the finish printed piece. When i sliced with Slic3r Prusa Edition and Cura preview it’s perfect but Repetier-Host shows this defect that print in the finish object.
    In the last standard Slic3r version looks and print ok.

    Repair .stl or changing layer height, etc. not works.




    It’s a piece from Thingiverse and i see perfect prints from other users.

    How can i solve this issue?

    Thanks in advance.

    Regards

    #4927

    nimio
    Participant

    Here the .stl

    Link

    • This reply was modified 10 months ago by  nimio.
    • This reply was modified 10 months ago by  nimio.
    #4930

    nimio
    Participant

    Here the .stl:

    Link

    P.D.: Please if someone can delete the 2nd post i will appreciate it (and this P.D.).

    Regards.

    • This reply was modified 10 months ago by  nimio.
    #4933

    nimio
    Participant

    Ok, the problem was with Slic3r 1.31.2. Finally searching a new version of Slic3r Prusa Edition i find Slic3r-1.31.6 and works fine.

    [SOLVED]

    Bye.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘General’ is closed to new topics and replies.